Haber

Aydın Büyükşehir Belediyesi Efeler Gar Caddesi’ni Yeniledi

Aydın’da sürücü ve yayalar için güvenli ve konforlu yollar oluşturan Aydın Büyükşehir Belediyesi, birçok farklı noktada yol yapım çalışmalarını sürdürüyor. Fen İşleri Daire Başkanlığı Yol Yapım ve Bakım Dairesi Başkanlığı ekipleri, Efeler İstasyon Caddesi üzerinde sıcak asfalt serme çalışmasının ardından yol hattı ve yaya geçidi çalışmalarını tamamladı.

Büyükşehir şehir içi yollar tamamen yenileniyor

Planlı, hızlı ve analiz odaklı bir şekilde çalışmalarını sürdüren Fen İşleri Daire Başkanlığı Yol İmalat ve Bakım Dairesi ekipleri, çalışmalarını birbiri ardına tamamlamaya devam ediyor. Efeler İstasyon Caddesi’nde sıcak asfalt serme çalışmalarına başlayan ekipler, hızlı çalışmaları ile kısa sürede yolu vatandaşların hizmetine sundu. Alt ve üst yapı çalışmalarının tamamlanmasıyla yol çizgilerinin çekildiği ve yaya geçidi çalışmalarının yapıldığı İstasyon Caddesi araç trafiğine açıldı. Yayaları da unutmayan gruplar, kaldırımları genişleterek yeniledi.

Aydın’da yüksek hizmet kalitesi: Büyükşehir Belediyesi tam not aldı

Kent genelinde yoğun çalışmayla eş zamanlı olarak yolları yenilemeye devam eden Büyükşehir Belediyesi, çalışmalarını kısa sürede bitirerek vatandaşın hizmetine sunuyor. Yapılan hizmetlerden oldukça memnun olduklarını belirten vatandaşlar, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Hasret Çerçioğlu’na teşekkür etti. Çercioğlu, ” Yol yapım ve yenileme çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Vatandaşımızın her şeyin en iyisine layık olduğunu bilerek yatırımlarımıza devam edeceğiz.” söz konusu.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu