Haber

Bağcılar’da ‘Hatay’a götüreceğim’ diyerek topladığı yardımlar evinden çıktı.

52 yaşındaki CG’nin, topladığı yardım malzemelerini BAĞCILAR’daki deprem bölgesine götüreceğini söyleyerek evine götürdüğü öğrenildi. Zanlının evinde yapılan aramada çok sayıda bebek bezi ve bakliyat ile bir çadır bulundu. Gözaltına alınan CG serbest bırakıldı.

Bağcılar’da CG isimli şahıs ‘Hatay’daki depremzedelere götüreceğim’ bahanesiyle halktan yardım malzemeleri topladı. Ancak CG, topladığı malzemeleri deprem bölgesine değil evine götürdü. CG’nin Hatay’a gitmediğini anlayan bir kişi polisi arayarak ihbarda bulundu. Haber verilmesi üzerine Bağcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri konu ile ilgili soruşturma başlattı.

Çalışmalar sırasında ekipler, CG’nin Kemalpaşa Mahallesi’ndeki evine operasyon düzenledi. Operasyonda CG gözaltına alınırken, evi arandı. 1 çadır, 27 paket bez, 37 paket makarna, 1 5’li paket nohut, 18 paket pirinç, 2 paket bulgur, 2 paket fasulye, 3 arpa çorbası, 1 irmik, 3 paket yeşil mercimek, 7 paket 1 adet arpa şehriye, 3 paket un ve 11 adet sabun ele geçirildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen CG, çıkarıldığı mahkemece serbest bırakıldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu