Haber

Beşiktaş’ta 7 futbolcu için imza töreni: ‘Semih kulübün efsanesi olacak’

Beşiktaş, sözleşmeleri uzatılan yeni transferleri Jonas Svensson, Joe Worrall, Ernest Muci, Al Musrati, Yağız Karabulut ile Semih Kılıçsoy ve Buyruk Yaşar için Tüpraş Stadı’nda imza töreni düzenledi.

İmza töreninde konuşan Hasan Arat’ın açıklamaları şöyle:

BİR YUMRUK OLMALIYIZ: Sportif anlamda zor bir dönem geçirdik. Camiamız her zaman bir arada olursa zor günleri atlatırız. Gazetecilik sadece transferden ibaret olmamalıdır. Rebic’in aşil tendonuna basıldığında, Muleka’nın ayağı neredeyse kırıldığında, Semih’in boynuna yumruk atıldığında tek yumruk olmamız gerekiyor. Taraftarlarımız bize doğru eleştirilerde bulunmak konusunda her zaman haklıdır.

TRANSFERDEN BİR GÜN ÖNCE RAHMİ KOÇ SPONSOR OLDU: Seçildikten sonra işimizin zorluğu daha da belirginleşti. Son transferden bir gün önce Rahmi Koç’un talimatıyla Beko ile sözleşme imzaladık ve göğüs sponsorumuz oldular. Beşiktaş camiasına sesleniyorum; Bu güzellikleri anlayamayıp başka yere gitmelerine sebep olanlara karşı gelin hep birlikte olalım.”

SANTOS İKİ İSİM İSTEDİ: Muci’nin transferi çok zor oldu. Bu sadece bir transfer değil, çok kapsamlı bir anlaşmaydı. Menajeri masaya geldiğinde ‘Bunun olma ihtimali yok’ dedi. Hüseyin Yücel hemen tepki gösterdi. Ben masada teknik direktörü ve Varşova’yı ikna etmeye çalışırken Kaan Şakul da sözleşmeyi tamamlamaya çalıştı. Samet Aybaba, Fernando Santos’a 80’e yakın isim önerdi. Santos, “İkisini de istiyorum” dedi. İkisi de şu anda buradalar: Muci ve Musrati.

AL MUSRATI BEŞİKTAŞ RUHUNA UYGUN BİR OYUNCU: Al Musrati’nin karısı hamile ve onu bırakıp buraya geldi. Hem Samet hocamın hem de Santos hocamın 1 numarasıydı. Beşiktaş’a gelmeyeceğini söylediler. Kendisinden gelmek istediğim çağrısını duyunca büyük bir trafik sıkışıklığının içine girdik ve yakın dostlarımızdan takviye aldık. Santos da onu aradı. PSG Lideri arkadaşım Naser yardımcı oldu. Tabii ki pazarlığı Kaan Şakul yaptı. Al Musrati’nin menajeri yok. Beşiktaş ruhuna yakışan bir oyuncu. “Libya’nın yüce kartalı, güzelce Beşiktaş’a geldin.”

JOE WORRAL, BEŞİKTAŞ’A GELMEK İÇİN HARİKA BİR TEKLİFİ REDDETTİ: Joe Worrall’ın karakteri çok güçlü. Dün gece Joe ve kulübüne büyük bir teklif geldi. Joe bu teklife hayır diyerek “Beşiktaş’a gitmek istiyorum” dedi. Santos, ‘Ben isim değil karakter istiyorum’ dedi. Joe ayrıca çok karakterli bir futbolcu olduğunu da gösterdi. En büyük karakterler Joe’nun, Semih’in, Demir Ege’nin, Muçi’nin El-Musrati’nin karakteridir. “Karakterli oyuncuları Beşiktaş’a transfer ettik.”

SEMİH BEŞİKTAŞ EFSANE OLACAK: Semih Kılıçsoy Samet hocamızın gözdesidir. Beşiktaş’ın idolü ve Santos’un güvendiği ve kimsenin onun yerine geçmesini istemediği oğlumuz Semih. Karakteriniz her şeyden önemlidir, değişmeyin. Beşiktaş efsanesi olacak. Öğretmenler Samet ve Santos’un tavsiyelerinden ayrılmayın. Semih’in sözleşmesi camiamıza, Beşiktaş’a ve hocasına olan güvenidir.”

SAMET HOCA BUYRUK YAŞAR’I ANLATTI: Emir Yaşar 9 yaşında akademimize geldi. Bir gün Samet öğretmenim Kaan Bey’in yanına gelerek Emir’i anlattı ve “Harika bir oğlumuz var” dedi. Kendisiyle 2028 yılına kadar sözleşme imzaladı. Buyruk, uzun yıllar başarılar dilerim. Ailenize ve öğretmenlerinize emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum.

(SPOR HİZMETİ)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu