Haber

Erzurumspor FK Başkanı Ahmet Dal, kulübün zor bir süreçten geçtiğini belirterek destek çağrısında bulundu.

Erzurumspor FK Başkanı Ahmet Kısa, kulübün güçlü bir süreçten geçtiğini belirterek, “Herkesi zorluklarla mücadeleye davet ediyoruz. Tek başına mücadele etmek mümkün değil.”

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Erzurumspor FK’nın bu noktada ligde onurlu bir mücadele verdiğini belirten Başkan Dal, altyapıya verdikleri emeğin karşılığını mevcut şartlarda aldıklarını belirterek, kongrenin 1. Önümüzdeki Aralık ayında gerçekleştirilecek Kazım Karabekir Stadı ile ilgili yenileme süreci devam eden mavi-beyazlı, takıma gönül veren kişileri gelecekte de kendilerine destek olmaya davet etti.

“Altyapı bizim için çok önemli”

Erzurumspor’da en az 7-8 oyuncunun altyapıdan geldiğini belirten Lider Kol, “Altyapıdan gelen bir oyuncu bir takımda oynarsa ekonomik olarak maliyetler düşer. Bir de futbolcu kazanmış oluruz. Aynı zamanda Satıştan çok ciddi bir gelir elde edilebilir. Yakın geçmişte yaşadığımız Arda Güler bunun en büyük örneklerinden biri. Gençlerbirliği Kulübü Arda Güler’in transferi ile transfer yasağını açtı. Şu anda kadromuzda yirmi antrenörümüz var. Altyapıda 20 altyapı antrenörümüz var, 8 yaş grubunda toplam 200 futbolcumuz var ve bu akademide 200 futbolcumuz şu anda futbolla ilgileniyor, “Bu durumu önemsiyoruz” dedi.

“Kazım Karabekir Stadı’nın takipçisiyiz”

Ekim ayı başında iç saha maçları oynayacakları saha için 90 günlük proje süresi belirlendiğini anlatan Mavi-Beyazlı takımın Başkanı Ahmet Dal, “Bugün itibarıyla bir proje yapılacağını duyurduk. Geriye 50 günlük süre kaldı ve stadın projesinin ne olacağı Ocak ayı başında belli olacak. Spor Müdürlüğümüzce takip edilen stadyum yenileme projesi Ocak ayından itibaren yoğun gündem maddesi olacak. Görevdeyken stadyum konusunu gündemden çıkarırsak bu israf olur. “Takip etmeye devam edeceğiz” dedi.

Erzurumspor Başkanı Ahmet Kol, önümüzdeki ay genel kurul toplayacaklarını açıklayarak, kulübe gönül verenleri destek vermeye davet etti. – ERZURUM

haberkonak.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu