Haber

Harran Üniversitesi KPSS’den 55 puan alan 109 işçi alıyor! Son başvuru tarihi ne zaman?

Harran Üniversitesi, Hemşire, Fizyoterapist, Röntgen Teknisyeni, Sağlık Teknisyeni, Mühendis, Ofis Çalışanı, Güvenlik Görevlisi ve Temizlik Görevlisi ekiplerine 4 üncü maddenin (B) bendine göre toplam 109 personel alımı yapacağını açıkladı. Başvuru koşulları ve tarihçesi ile ilgili tüm detayları açıklayan üniversite, en az lise mezunu olan adaylara istihdam sağlayacak. Ayrıca kurum adaylardan en az 55 KPSS puanı aranmaktadır.

BAZI TAKIMLAR İPTAL ETTİ

Üniversite tarafından yapılan açıklamaya göre, 20.02.2023 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanan Sözleşmeli İşçi Alım Duyurusu’nda yer alan ST 04 nitelik kodlu Sağlık Teknisyeni ve BP 03 nitelik kodlu Ofis Elemanı ünvanı ile ekip alımları ve 32110 numaralı iptal edilmiştir.

BAŞVURU TARİHİ VE YÖNTEMİ

Harran Üniversitesi işe alım başvuruları 20 Şubat 2023 ve 6 Mart 2023’ten itibarenbugüne kadar devam edecek.

Adayların istenen belgeleri elektronik ortamda yüklemeleri gerekmektedir. ad.harran.edu.trLink üzerinden e-devlet şifreniz ile giriş yaparak başvuru işlemini tamamlayacaksınız.

BAŞVURU EKRANI

BAŞVURU İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR

1) İş Talep Formu (Gerekli evraklar bölümünden temin edilerek eksiksiz doldurulup imzalanacak.)

2) Adayların başvurdukları durumu belirten dilekçesi (Gerekli belgeler bölümünden temin edilecek ve eksiksiz doldurulacaktır.)

3) 2022 KPSS(B) sonuç belgesinin internet çıktısı (KPSS sonuç belgesi kontrol kodlu olarak online başvuru sisteminde ilgili alana yüklenecektir.)

4) Mezuniyet Belgesi (barkodlu e-devlet çıktısı veya öğrenim belgesinin bir kopyası ilgili alana yüklenecektir.) (Atanmaya hak kazananlardan onaylı örneği alınacaktır.)

5) Erkek adaylar için askerlik hizmetinin bulunmadığına dair belge. (Askerlik durumu belgesi ilgili alana yüklenecektir.)

6) Kimlik fotokopisi (İlgili alana yüklenecektir.)

7) 1 adet vesikalık fotoğraf (İlgili alana yüklenecektir.)

8) Koruma ve Güvenlik Görevlisi pozisyonuna başvuracak adayların özel güvenlik kimlik belgesinin aslı veya onaylı fotokopisi. (İlgili alana yüklenecektir.) (5188 sayılı Özel Güvenlik Hizmetleri Kanununun 14 üncü maddesinde belirtilen özel güvenlik temel eğitimini başarı ile tamamlamış olmak, özel güvenlik kimlik kartına sahip olmak.) (Geçerlilik süresi Özel güvenlik kimlik kartının belge teslim tarihinden itibaren en az 6 ay olması.)

9) Özel kurallarda istenen çalışma belgesi (belgeler online başvuru sistemindeki “çalışma belgesi” bölümüne yüklenecektir.) Çalışma belgesi ilan tarihi itibariyle ilgili süreyi doldurmuş, ıslak imzalı çalışma belgesinin aslı adına/ilgili makama yazılmış imzalı ve onaylı yazı ve SGK barkodlu hizmet dökümü (sahada çalışıyorsanız ve çalışmadığı tespit için meslek kodu dikkate alınacaktır).

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

1-Başvuranlarda yukarıda belirtilen özel şartlar ile 657 sayılı Kanunun 48 inci maddesinde belirtilen genel şartlar aranır.

a-) Türk Vatandaşı olmak,
b-) Kamu haklarından yoksun olmamak,
c-) Türk Ceza Kanunu’nun 53. maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; Kasten işlenen kabahatler, affedilse dahi devletin güvenliğine karşı suçlar, anayasal düzene ve bu sistemin işleyişine karşı suçlar, zimmet, zimmet, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma suçlarından bir yıl ve üzeri hapis , hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, ifaya fesat karıştırma, hatadan doğan malvarlığını aklama veya kaçakçılık suçlarından hüküm giymemiş olmak.
d-) Erkek adaylar için askerliğini yapmış olmak, muaf veya tecilli olmak.
e-) 657 sayılı Kanunun 53 üncü maddesindeki kararların gizli kalması kaydıyla, görevini sürekli olarak yapmasına engel olacak bir akıl hastalığına sahip olmamak,

2- Başvuracak adaylardan lisans mezunları için 2022 KPSS (B) kümesi KPSS (P3), ön lisans mezunları için 2022 KPSS (B) kümesi KPSS (P93) puanı ve 2022 KPSS (B) kümesi KPSS (P94) puanı ) lise mezunları için puan. en az 55 ve üzeri puan almak.

3- Çeşitli kararnamelerle kamu görevinden çıkarılmış olanlar başvuru yapamaz.

4- Başvuru yapacak adayların 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4(B) maddesinin “Bu şekilde çalıştırılanların iş sözleşmelerinin esasa aykırılık nedeniyle kurumları tarafından feshedilmesi halinde” olması veya sözleşme süresi içinde Bakanlar Kurulu Kararı ile belirlenen istisnalar dışında tek taraflı olarak sözleşmeyi feshetmeleri halinde, “Kararına göre” kadar kurumlarında sözleşmeli işçi statüsünde çalıştırılamazlar. kuruluş tarihinden itibaren bir yıl geçmiş ise”, 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4(B) bendine göre kamu kurumunda sözleşmeli işçi olarak çalışanlar Üniversitemiz ilanına başvuramazlar. aynı başlık (bir) Yıllık süre kuralına tabi olmaksızın istihdam edilebilecek olanlar, bu durumu belgelemek kaydıyla ilana başvurabilecektir. Aksi takdirde bu unsura aykırı olduğu tespit edilenler atanmaz. .)

5- Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan aylık veya yaşlılık aylığı almamak.

6- Haftalık çalışma süresi her durum için 40 saati geçmemek üzere ilgili birim idaresinin belirleyeceği saatlerde (gece dahil) görev yapma kuralını kabul etmek ve vardiyalı çalışmalarda aksama olmaması .

RESMİ DUYURU METNİ İÇİN TIKLAYINIZ

oguzeli-ajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu