Haber

Muğlalı sporcuları başarıya doymuyor

MUĞLA (İGFA) – 16-20 Kasım tarihleri ortasında Samsun’da düzenlenen Salon Federasyon Kupası ve 20 Kasım’da Menteşe’de düzenlenen U-15 Yıldızlar U-19 Gençler Kadın-Erkek Ferdi Vilayet Birinciliği Yarışında Muğla Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü atletleri iki gümüş, bir bronz madalya kazandı.

Başarılı antrenör Ejder Sözen’in öğrencileri Gülçin Balık, Hazal Burun, Ceyda Kömür’den oluşan Makaralı Yay U-21 Bayan grubu 83 sportmen ortasından ikincilik elde ederek gümüş madalya, Songül Lök kişisel bayanlarda 42 atlet ortasında üçüncü olarak bronz madalya, Hazal Burun U-21 Bayanlar kişiselde 83 atlet ortasında ikinci olarak gümüş madalya kazandı.

MASA TENİSİ’NE 3 ALTIN, 3 GÜMÜŞ, 2 BRONZ MADALYA İLE BÜYÜKŞEHİR DAMGASI

20 Kasım 2022 tarihinde Menteşe ilçesinde düzenlenen U-15 Yıldızlar U-19 Gençler Kadın-Erkek Ferdi Vilayet Birinciliği Masa Tenisi Yarışmasındabaşarılı antrenör Hıdır Ay’ın öğrencileri, Muğla Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü atletleri yıldız, genç bayanlarda ve genç erkeklerde 3 birincilik, 3 ikincilik ve 2 de üçüncülükkazandı. 18 atletin katıldığı yıldız bayanlarda Hatice Söğüt birinci, Defne Su Öztürk ikinci, Melek Dursun üçüncü, 18 atletin katıldığı genç bayanlarda Selin Sarıkaya birinci, Ela Bennu Karaağıl ikinci, 23 atletin katıldığı genç erkeklerde Metehan Zabir birinci, Ufuk Çiftçi ikinci, Yiğit Fikret Zabir’de üçüncü oldu.

Müsabakalar sonucunda Muğla Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü bayan ve erkek kadroları 26-27 Kasım 2022 tarihlerinde Nevşehir’de gerçekleştirilecek olan (Yıldız-Genç) En Düzgünler Ferdi Seçme 1. Etap Yarışması’na katılmaya hak kazandı.

Sporun, atletin her vakit yanında olduklarını söyleyen Muğla Büyükşehir Belediye Lideri Dr. Osman Gürün, kurdukları Gençlik ve Spor Kulübü bünyesinde muvaffakiyetten muvaffakiyete koşan atletleri ve pahalı hocaları tebrik etti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu