Haber

Niğde ve Kırşehir’deki Savaş Engelliler Gazileri Derneği üyeleri PKK’ya tepki gösterdi

Niğde ve Kırşehir’de Türkiye Harp Engelliler Gaziler, Dul ve Şehitler Yetimleri Derneği üyeleri, terör örgütü PKK’ya tepki gösterdi.

Derneğin Niğde Şube Başkanı Hasan İpek, dernek binasında yaptığı açıklamada, terör örgütü PKK’nın Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde hiçbir insani ve manevi değeri olmayan saldırılarını kınadığını söyledi.

Saldırılarda askerlerin şehit olduğunu belirten İpek, “Bu büyük acıyla yandık, tüm Türkiye bu acıyı yüreğinde hissetti. Üzüntümüz kadar öfkemiz de büyük. Ateş düştüğü yeri değil yandı.” Şehitlerimize vefa borcunuz olduğunu düşünüyorsanız, samimiyseniz, öncelikle Büyük Türkiye, “Terör örgütüne destek veren yozlaşmışları Millet Meclisi’nden çıkarın.” dedi. .

Kırşehir

Derneğin Kırşehir Şube Başkanı Bahattin Kaya, dernek binasında gazetecilere yaptığı açıklamada, üzüntü ve öfkelerinin büyük olduğunu, yangının düştüğü yeri değil tüm Türkiye’yi yaktığını söyledi.

Terör örgütüne destek verenlerin eski Meclis’ten uzaklaştırılmasını isteyen Kaya, “Siyasi uzantıları Meclis’te olduğu sürece terör bitmeyecektir. Teröristlerin mal varlıkları ve onların ilkleri olmadıkça bu terör bitmeyecektir. derece yakınlarına el konuluyor, tüm işletme ruhsatları iptal ediliyor. Devletin milletiyle bölünmez bütünlüğünü tehdit edenler ömür boyu siyaset yapacaktır.” “Önlenmezse bu terör bitmez.” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu