Teknoloji

Renault Austral Türkiye Fiyatı Açıklandı

Fransız otomobil devi Renault, bir yıl önce avustralya Halihazırda bazı ülkelerde satışa sunulan otomobil, bu yıl ülkemize de gelecekti. Gazeteci Emre Özpeynirci, Renault Austral için artık çok yakın olduğumuzu söyledi. Dikkat çekici açıklamalarda bulunan Özpeynirci’ye göre, Austral’ın Türkiye’deki satışları, 24 Nisan’daresmen başlayacak.

Austral, Renault’nun son yıllardaki en çekici otomobillerinden biri. Renault, Nissan ve Mitsubishi tarafından ortaklaşa geliştirildi CMF-CDadlı bir platform üzerine inşa edilen araba Avrupa’da Yılın Otomobili Ödülü“Listede kendine yer buldu. Ayrıca bu C-SUV by AUTOBEST” 2023’ün en çok satın alınan otomobili” seçilmiştir. Durum böyle olunca araç Türkiye’dedir. ilgileneceğiniKesin olarak görebiliriz.

Renault Austral sahibi olmak için ilk etapta 250 bin TL yetecek!

Emre Özpeynirci’nin açıklamasına göre Renault Austral sahibi olmak isteyen vatandaşlar 24 Nisan prestijini yaşayacak. 250 bin TL depozito Uzanacaklar ve sıraya girecekler. İlk 500 kişi Haziran 2023 prestijiyle aracını almaya hak kazanacak. Teslim tarihi yaklaştıkça araç kesinleşmiş fiyatkalan ödemeyi de vatandaş yapacak.

Peki Renault Austral Türkiye’de ne kadara mal olacak?

Markanın resmi internet sitesinde yer alan bilgilere göre Renault Austral’in Türkiye başlangıç ​​fiyatı, 1 milyon 190 bin TL olacak. Opsiyonel özellikler bu fiyata dahil değildir. Az önce de belirttiğimiz gibi haziran ayı geldiğinde o günün şartlarında bir yeniden değerleme yapılacak.

Renault Austral’ın tüm teknik ve tasarım özellikleri için:

“Avustralya” ne anlama geliyor?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu