Haber

Selçuklu Belediyesi tarafından ilçenin farklı bölgelerine kazandırılan kapalı pazarlar, modern görünümünün yanı sıra alışveriş yapan vatandaşlara ve esnafa rahatlık sağlıyor.

İlçeye değer katan birçok projeye imza atan Selçuklu Belediyesi, halkın ihtiyaçları doğrultusunda sağladığı kapalı pazar alanlarıyla hem vatandaşların hem de esnafın konforlu ve çağdaş alanlarda, hava koşullarından etkilenmeden alışveriş yapmasına olanak sağlıyor. mahalleler.

Selçuklu’da ilçeye yeni eklenen Dumlupınar, Kosova, Yazır, Özalkent ve Sancak Kapalı Çarşıları ile ilçedeki kapalı pazar sayısı 8’e ulaştı.

Başkan Pekyatırcı: “Kapalı çarşılar hem esnafımıza hem de vatandaşlarımıza konforlu alışveriş imkanı sunuyor.”

Selçuklu’yu daha yaşanabilir ve modern bir ilçe haline getirmeye çalıştıklarını belirten Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırcı, “Mahallelerimizin ihtiyaçları doğrultusunda son dönemde ilçemizdeki kapalı pazar sayısını artırdık ve modern pazar alanlarını halkın kullanımına sunduk. vatandaşlarımız. Hem esnafımızın hem de hemşehrilerimizin daha iyi hizmet almasını sağlayan bu çalışmalar ilçemizdeki pazar yerlerinin belli bir standarda getirilmesi açısından da büyük değer taşıyor. Pazar yerlerimizde yaz aylarında kepenkler açılarak daha ferah bir ortam oluşturulurken, kış aylarında ise kepenkler kapatılarak tamamen kapalı bir ortam yaratılmaktadır. Her gün ilçemizin farklı yerlerinde bulunan binlerce vatandaşımız değerli ihtiyaçlarını bu alanlardan karşılıyor. Konforu üst düzeyde olan kapalı pazar yerlerimizde artık tüm esnaflarımız olumsuz hava koşullarından etkilenmeden dört mevsim rahatlıkla ürünlerini satabiliyor. Aynı şekilde bölge halkımız da alışverişlerini rahatlıkla ve huzur içinde yapabiliyor. “Selçuklu Belediyesi olarak ilçemize değer katan bu çalışmalarımızla vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmaya ve halkımızın hayatını kolaylaştırmaya devam edeceğiz” dedi.

Olumsuz hava koşullarından etkilenmeden alışveriş yapan vatandaşlar ve eser satan esnaf ise pazar yerinden oldukça memnun olduklarını ifade ederek Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırcı ve emeği geçenlere teşekkür etti.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu