Haber

Seydişehir’de şehit için mevlit okutuldu, Beyşehir’de sergi açılışları yapıldı

Seydişehir Türkiye Harbi Sakat Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği, Hakkari Dağı ve Komando Tugay Komutanlığı üs bölgesinde yıldırım düşmesi sonucu şehit olan Piyade Uzman Çavuş Mustafa Işık için mevlid duası etti.

Dernek Şube Başkanı Yakup Söğüt, her ay şehit ailelerinin şehit aileleri ile bir merkeze gelerek mevlid okunduğunu ve hatim duası yapıldığını belirtti.

Kaymakam Deniz Pişkin, ebediyete göç eden şehit ve gazilere şükran, kederli ailelerine sabır, geride kalan gazilere şükranlarını iletti.

Beyşehir’de stant açılışı

Beyşehir’de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bu yıl 12’ncisi düzenlenen King Arms Nevzat Sütçü Ortaokulu 5. Sınıflar Fotoğraf Yarışması’nda dereceye giren öğrenciler düzenlenen törenle ödüllendirildi.

Beyşehir Kültür Turizm ve Doğa Derneği Beyşehir Fotoğraf Kulübü tarafından düzenlenen yarışın ardından Beyşehir Milli Parklar Müdürlüğü’nde ödül töreni düzenlendi.

Programda dereceye giren ve sergilenen fotoğrafların yer aldığı stant açıldı.

Aynı yerde bahar etkinlikleri kapsamında Picasso fotoğraf atölyesi dönem standı da açılırken, Müzik Öğretmeni Tayfun Korkmaz ile Çocuk ve Gençlik Orkestrası’nın katılımcılara sunduğu açık hava konseri de beğeni topladı.

Sergileri misafirlerle birlikte açan ve stantları ziyaret eden Beyşehir Kaymakam Yardımcısı Hasan Çimer, öğrencileri başarılarından dolayı tebrik etti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu