Yaşam

Sizden Önce Dizide Hangi Karakter Hangi Rolü Oynuyor?

Kanal D’de 13 Şubat’ta yayınlanmaya başlayacak Senden Önce dizisinde hangi karakter hangi rolü canlandırıyor? İşte çok konuşulan diziden ilk detaylar.

Kanal D’nin yeni tartışmalı dizisi Senden Önce bu akşam ekranlarda olacak. Haftalardır tanıtımı yapılan ve aşk, sadakat ve ihanet üçgeninde bir hikaye anlatacağı belirtilen dizi için beklentiler oldukça yükseldi. İlk bölümden finale kadar soruların yanıtlanmayacağı dizide, iki kadın ile bir erkek arasında yaşananlar ekranlara aktarılacak. Her Salı akşamı 20.00’de yeni bölümüyle izleyiciyle buluşacak olan dizideki karakterler de dikkat çekiyor. Başrollerinde Alp Navruz, Sinem Ünsal ve Nilperi Şahinkaya’nın yer aldığı dizinin fragmanları ve ilk izlenimleri oldukça olumlu.

Sizden önce nerede çekildi?

Dizinin bu kadar ön plana çıkması dizi hakkında birçok soru işaretinin ortaya çıkmasına neden oldu. Merak edilen sorulardan biri de dizinin nerede çekildiği. Dizi İstanbul’da çekildi. Şile, Balat ve Tuzla’da atış setleri kuruldu.

Senden önce Merve kimdi?

Sinem Ünsal, Senden Önce dizisinde Merve karakterini canlandıracak. Aile olmak isteyen ve bu nedenle eşiyle bir yuva kurarak güzel bir geleceğin hayalini kuran Sinem, eşiyle yaşadığı sorunlar nedeniyle zorlu bir süreçten geçecektir.

Senden önceki Sahra kim?

Sahra Senden Önce dizisinin en iddialı karakterlerinden biridir. Sahra’yı Nilperi Şahinkaya canlandırıyor. Aşktan kaçan biri olarak karşımıza çıkacak olan Sahra, büyüdüğünde geçmişindeki olaylarla yüzleşir.

Senden önce Hakan kimdi?

Dizinin bir diğer ana karakteri ise Hakan’dır. Alp Navruz’un canlandırdığı bu karakterin kafası oldukça karışık. Sevdiğinden ve sevildiğinden emin olamayan ve bu nedenle eşiyle pek çok sorun yaşayan Hakan, bir iş gezisiyle başlayan macerasıyla hayatının tamamen değişmesine neden olur.

Sizden Önce Dizide Hangi Karakter Hangi Rolü Oynuyor?

Senden önce Kaan kimdi?

Dizinin yan karakterlerinden Kaan’ı Tansel Öngel canlandırıyor. Romantik ve kırılgan bir karakter olan Kaan, Hakan’ın kardeşidir.

Sizden önceki Dermen kimdir?

Mahallenin ağabeyi olarak karşımıza çıkan Derman’ı ise Altan Erkekli canlandırıyor. Mahallede manav olarak çalışan Derman, başlangıçta sakin bir karakter olsa da ilerleyen süreçte yükünü diziye yükleyecektir.

sebinkarahisarhaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu