Haber

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan seçim tarihini açıkladı!

  • Erdoğan’dan seçim günü mesajı: Milletimiz 73 yıl sonra aynı gün 6’lı masaya ‘yeter’ diyecek.
  • (Baykar’a kötü saldırı) İnsan ‘Hangi amaçla hedef alınıyor?’ düşünmeden edemiyor. Alçak saldırıya hak ettiği cezayı vermek bizim sorumluluğumuzdur.

FLAŞ HABER: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Kümelenme Toplantısı’nda konuşuyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan 14 Mayıs açıklaması vererek, “Yeter! Söz, karar ve gelecek milletindir.”açıklama yaptı.

Erdoğan’ın konuşmasından öne çıkanlar şöyle:

2023 yılı hem 20 yıllık çalışma ve hizmet politikamızın simgesi hem de Türk Yüzyılının başlangıcıdır.

Önümüzdeki aylarda yapılacak seçimi değerli ve tarihi kılan da budur. 2023 bizim için 20 yıllık siyasetimizin simgesidir. Hayatımızda hiçbir seçim kolay olmadı ama her seçimden galip çıktık. Her seçime büyük bir emek ve kararlılıkla hazırlandık.

En büyük sorunumuz, düşüşün kapısı olan enflasyondu. İnşallah 50’lere, 40’lara, 30’lara düştüğünü de görürüz. Enflasyona neden olan tuzakları bozduk, oyunlarda başarısız olduk, önlemlerimizi aldık.

İstihdamı 31,6 milyon ile tarihimizin en yüksek seviyesine çıkardık.

Hiçbir seçim bizim için kolay değildi. Her seçime büyük bir mücadele ve kararlılıkla hazırlandık. Her seçimde sandıktan galip çıkmayı başardık.

Yoksa 6 kişilik masadakileri buraya Erdoğan mı gönderdi?

ERDOĞAN SEÇİM TARİHİNİ AÇIKLADI!

Şimdi ‘Yeter artık söz, karar ve gelecek milletindir’ diyerek 2023’te milletimize güç katmaya talip oluyoruz.

Milli iradenin en yüksek mercii olan Meclisimize meydan okuyorum; Ne yaparsan yap bir daha yapamayacaksın. Bizimkiler artık tüm oyunlarınızı çözdü. Bu insanlar sizi ve numaralarınızı biliyor.

Altı masa işine bulaşan herkesin çamur siyaseti yarışına girmesini üzülerek takip ediyorum. Tankları alkışlayanları, emekleri ‘tiyatro’ diye aşağılayanları çok iyi biliyoruz.

Önümüzde çok ibretlik bir tablo var, ne yaparsanız yapın bir daha başaramayacaksınız.

Dünya küresel krizi konuşuyor, masa kriziyle meşguller. 6’lı masanın millete çarpmaktan başka projesi yok.

Bir parti liderinin askerimize ve savunma sanayimize yönelik hazımsızlığını anlamıyoruz. Ancak bunları bir ülkenin ordusuna, savunma sanayisine tehdit olarak görenler kendilerine saldırır.

“BAYKAR’A SALDIRI DÜŞÜK”

Tüm şirketleri, çalışmaları, çalışanları ve başarılarıyla savunma sanayimizin tamamı Baykar’a emanettir. İnsan ‘Hangi amaçla hedefleniyor?’ düşünmeden edemiyor. Aşağılık suça hak ettiği cezayı vermek bizim sorumluluğumuzdur.

 

KAYNAK: HABER7

eynesil-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu