Haber

Veli Ağbaba: “Deprem Mağdurlarının Yanında Olması Gerekenler Belediyenin Cebinden Kendi Afişlerini Yaptırdılar, Bizim Afişlerimizi Yırttılar”

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Malatya CHP’de afişlerin yıkılmasına tepki. Müsrifçe belediyenin cebinden kendi afişlerini yaptılar, bizim afişlerimizi de yırttılar” dedi.

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan Dünkü Malatya ziyareti öncesi CHP afişlerinin yırtılmasına tepki gösterdi. Ağbaba bugün yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Değerli Malatya halkı, Malatya’nın çeşitli yerlerinde kendi paramızla, kendi bütçemizle mütevazı afişler yaptırdık. Çok değil ama dün saat 12 itibariyle Recep Tayyip Erdoğan geliyor diye afişlerimiz parçalandı. Malatya Bu kötülük niye yapılıyor anlamak mümkün değil.Biz bu afişleri Büyükşehir Belediyesi’nin parasıyla yapmıyoruz, Yeşilyurt Belediyesi Battalgazi’nin parasıyla yapmıyoruz. kendi paramızla afiş yapıyoruz bu afişleri yıkayan Malatyalılar değil Yapanların örgütlü bir grup olduğunu biliyoruz Yapanları Malatya’nın vicdanına havale ediyoruz Bakın bu nasıl bir tahammülsüzlük vicdansızlıktır. ile karşı karşıyayız.

MALATYA’nın vicdanına bırakıyorum”

Bir yanda belediyenin imkanlarıyla her yere yaptırılan Recep Tayyip Erdoğan afişleri, diğer yanda kendi paramızla mütevazı bir şekilde yaptırdığımız afişlerimizin yırtılması. Malatya’nın vicdanına bırakıyorum. Bu sarsıntı döneminde biz çadır için, yardım için, insanlara yardım için uğraşırken birileri ekmek ve su sattı. İnsanlar çadırlarda kalıp hala banyo yapamazken, bazı kişiler belediyenin imkanlarıyla Erdoğan afişleri yapmaya devam ediyor. Kim cebinden yapıyor? Bizim cebimizden çıktı. Depreme yardım etmesi gerekenler, depremzedelerin yanında olması gerekenler maalesef belediyenin cebinden büyük bir gösteriş ve israfla kendi afişlerini yaptılar ve bizim afişlerimizi yırttılar.”

Kaynak: ANKA / Günümüz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu