Yaşam

“VICTORIA’S SECRET” DÜNYA TURUNDA DOJA CAT

Yaklaşan sonbahar dönemi, Doja Cat için yenilikleri temsil ediyor. 2021 yılında çıkacak olan “Planet Her” albümünün ardından yeni bir albüm hazırlığı yapan Doja Cat, “Scarlet Tour” adlı müzik turnesine çıkacak. Ancak tüm bunlardan önce farklı bir projeyle bizleri şaşırtacak olan Doja Cat, “The Victoria’s Secret World Tour” etkinliğine katılacak. Sadece Doja Cat için değil marka için de bir ilk olacak bu etkinlik, 2018’den beri efsane defilelerini gerçekleştirmeyen Victoria’s Secret için bir dönüm noktası olacak.

Markanın 26 Eylül’de Prime Image’da yayınlanacak belgeselinde yer almayan Doja Cat, “Victoria’s Secret her zaman çok eğlenceli bir marka olmuştur ve bunu bugün hala söyleyebiliyor olmam harika,” dedi. böyle küresel bir fenomene dahil olma deneyimi, ”dedi Doja Cat, özenle merakımızı uyandırdı.

Victoria’s Secret hayranları, “Dünya Turu” ile birlikte dünyanın her yerinden VS20 adı verilen 20 yaratıcıyla buluşacak. İkonik defileyi kendilerine göre yorumlayan tasarımcılar, alıştığımız Victoria’s Secret defilelerinden farklı bir etkinlik tasarladılar. Projede sadece performans tarafında değil tasarım tarafında da yer alan Doja Cat, Victoria’s Secret grubu ve yaratıcı yönetici Brett Alan Nelson ile birlikte kendi kostümlerini tasarladı.

Doja Cat, “Bu tur, yaratıcıların benzersiz yeteneklerini ve gücünü kutluyor ve bu mesajın tarzımıza yansımasına dikkat ettik” dedi. “Benim için çok önemli olan bu kıyafetleri giyerken kendimi çok güçlü ve kendinden emin hissettim.” Victoria’s Secret’ın şirinliğe bakış açısını değiştirdiğini sözlerine ekleyen Doja Cat, “Beni neyin güzel, seksi ve özgüvenli yaptığına dair fikrim yıllar içinde çok gelişti ama her zaman en önemli şeyin nasıl hissettiğim olduğunu biliyordum. kendim hakkında. Bana göre seksi olmak, kendi derimin içinde rahat olmak ve kendimi olduğum gibi kutlamaktır. Turun bir parçası olmak, bununla bağlantı kurmama gerçekten yardımcı oldu” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu