Ekonomi

Başkan Güngör, fuarda Denizli mermercilerini yalnız bırakmadı.

AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör, İzmir’de düzenlenen Marble İzmir Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı’na katıldı. Türkiye’nin en büyük doğal taş fuarlarından biri olan Marble İzmir’de Denizli’den 67 firmayı ziyaret eden Lider Güngör, “Her zaman yanınızdayız” dedi.

AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör, fuarda Denizli’deki firmaların stantlarını ziyaret ederek çalışmalarında başarılar diledi. Ziyaretinde Denizli’deki doğaltaş reyonunun değerine dikkat çeken Güngör, Denizli’nin bu alanda lider bir il olduğunu ve ülke ekonomisine ciddi katkılar sağladığını belirtti. Güngör, “Mermer İzmir fuarında Denizli’nin doğal taş kesimindeki konumunu ve önemini gösteriyoruz. Bu bölüm ülke ekonomimiz için değerli bir yere sahip ve Denizli bu alanda lider bir il konumunda. Fuarda Denizli’deki firmalarımız yeteneklerini sergiliyor. Ürünlerin tanıtılması ve uluslararası tanıtımının yapılması büyük önem taşımaktadır. Biz AK Parti olarak bu sektörün gelişmesine katkı sağlamak için her zaman yanlarında olacağız. Her zaman yanınızdayız” dedi.

Fuara katılan Denizli firmalarının temsilcileri de AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör’e ziyaretlerinden dolayı teşekkür ettiler. Fuarın Denizli’deki doğal taş reyonunun tanıtımı için değerli bir fırsat olduğunu belirten firmalar, bu fırsatı en uygun şekilde değerlendirmek için çalışmalarını sürdüreceklerini söyledi. – DENİZLİ

haber-yuksekova.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu