Haber

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara İlçe Belediye Başkanı Adayları Tanıtım Toplantısına katıldı

GÜZEL Partisi Lideri Meral Akşener, partisinin Ankara İlçe Belediye Başkanı Adayları Tanıtım Toplantısına katıldı.

İYİ Parti’nin Ankara ilçe belediye başkan adayları, Akşener’in parti genel merkezinde katıldığı toplantıda tanıtıldı.

Partinin Etimesgut İlçe Örgütü üyeleri, Etimesgut Belediyesi başkan adayı Hilmi Özer’in isminin açıklanmasının ardından protesto eylemi yaptı.

İlçe teşkilatı üyeleri, Özer’in adaylığını uygun bulmadıklarını belirterek, “Teşkilat istemiyor” gibi sloganlar attı.

Burada konuşan Akşener şunları söyledi:

“Öncelikle değerli arkadaşlarım, davadaki arkadaşlarımız Sevin (Çağlayan) için bağırdılar. Ona saygı duyuyorum. Çünkü Sevin, ben gerçekten çok çalışkan bir kızım. Sevin’e bir şey söyledim. ‘Biz varız’ dedim. bazı yerlerde zorluklar var, buraya gelebilir misin?’ ‘Meral Abla’ya hayırlı olsun’ dedi. Şimdi herkesin önünde ‘Sevin kızım’ diyorum. “Ben ailemden kimseyi siyasete sokmadım ama sonuna kadar Sevin’in arkasında olacağım. Buradan bağıran arkadaşlarımız… Sevin rekoru kıracaktır eminim. Ama burada bağıran arkadaşlarımızın ahlakını sizlerin vicdanına bırakıyorum. O anın prestijiyle birlikte hepsi yok oldu.”

Toplantıda YETERLİ Partisi’nin Ankara ilçe belediye başkan adayları tanıtıldı.

Akyurt’tan Nihat Karaoğlan, Altındağ’dan Remzi Sağlam, Ayaş’tan Alaattin Süer, Bala’dan Levent Gürbüz, Beypazarı’ndan Veysel Ayık, Çamlıdere’den Numan Cengiz, Çankaya’dan Osman Topal, Çubuk’tan Korhan Merki, Etimesgut’tan Elmadağ’dan Cemalettin Delice, Etimesgut’tan Hilmi Özer. Gölbaşı, Gölbaşı’ndan Fehmi Kandemir, Haymana’dan Yakup Coşkun, Kahramankazan’dan Fatma Gülümser Birol, Kalecik’ten Filiz Ulusoy, Keçiören’den Kemal Babuccu, Mamak’tan Hüseyin Bayındır, Sincan’dan Fatih Koca, Şereflikoçhisar’dan Avni Yıldırım, Yenimahalle’den Sevin Çağlayan aday oldu. adaylar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu