Haber

Kılıçdaroğlu’nun eski danışmanından İmamoğlu’nun danışmanına tepki: Bu saygısızlığı kınıyorum

Seçimde alınan başarısız sonucun ardından CHP’de başlayan ‘değişim’ tartışmaları devam ediyor. Dün BBC Türkçe’de Ayşe Sayın’a konuşan CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kuşoğlu, genel cumhurbaşkanlığı adaylığı için sinyaller veren CHP Grup Başkanı Özgür Özel ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu eleştirdi:

“Grup liderimiz o pozisyonda otururken veya Ekrem büyükşehir belediye başkanı iken, genel lider konusunda daha dikkatli olmaları gerekiyor. Şimdiye kadar ikisinin de aday olduğunu söylemediler. Yani ikisi de Kemal’in koltuktan kalkıp onları oturtmasını mı bekliyor? Aday olmaları halinde adaylıklarını resmen ilan ederler. Kongre süreci de anlatıldı, giriyorlar, yarışıyorlar. Herkes görevinin bilincindedir. Ancak değişim istiyorsak sorumluluk da almalı ve bu sorumluluk aday olmayı gerektiriyorsa bundan kaçmamalıyız.”

MURAT ONGUN’DAN ‘BEĞENDİ’ MESAJI

Kuşoğlu’nun bu sözleri sosyal medyanın gündemine oturdu ve bazı isimler Kuşoğlu’na tepki gösterdi. Ekrem İmamoğlu’nun danışmanı Murat Ongun da Kuşoğlu’nu eleştiren bu isimlerin tweetlerini beğendi.

14 Mayıs seçimlerinde CHP Ankara Milletvekili seçilen Kemal Kılıçdaroğlu’nun eski başdanışmanlarından Deniz Demir, Murat Ongun’un beğenilerini paylaşarak şu tepkiyi verdi: “Siyasete bu kadar meraklıysa, gitmeli. istifa et ve siyasete gir. CHP genel başkanımıza ve partimizin kurumsal kimliğine yapılan bu saygısızlığı kınıyorum.” (HABER MERKEZİ)

sarkoy-ajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu