Haber

Nihal Candan kimdir ve ne iş yapar? Fenomen Nihal Candan Gözaltına Alındı ​​mı?

‘İşte Benim Tarzım’ adlı moda programıyla üne kavuşan Nihal Candan, daha sonra ‘Survivor’ yarışıyla tanındı. Kısa sürede ünlü olan Nihal Candan hakkında ortaya atılan kara para aklama iddiaları gündeme bomba gibi düştü. Peki Nihal Candan kimdir? Nihal Candan ne iş yapıyor, kaç yaşında? Nihal Candan gözaltına alındı ​​mı?

Gelin tüm detayları görelim…

Nihal Candan kimdir?

Gülnihal Candan, 15 Haziran 1995’te Mersin’de doğdu. İstanbul Beykent Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde okuyan Nihal Candan, TV8’de yayınlanan Bu Tarz Benim yarışmasıyla ünlendi.

Nihal Candan Hangi Yarışmalara Katıldı?

16 Ekim 2014 tarihinde Bu Stil Benim Yarışması’na konuk olarak katılan ve komiteden 3 yıldız alarak yarışmaya katılma hakkı kazanan Nihal Candan, ikinci dönem yarışmacıları arasında yerini aldı. Programın ana heyet üyeleri arasında Işık Yerlitaş, Ivana Sert, Uğurkan Erez ve Kemal Doğulu da yer aldı. Nihal Candan, 7 Şubat 2016’da başlayan Survivor 2016 yarışında gönüllüler takımında yarışma fırsatı buldu.

Nihal Candan, İşte Benim Tarzım adlı birebir yarışmaya katılan 1997 doğumlu Bahar Candan’ın kız kardeşidir.

Nihal Candan Gözaltına Alındı ​​mı?

Sosyal medya fenomenleri Nihal Candan ve Bahar Candan gözaltına alındı. Asayiş Şube Müdürlüğü’ne götürülen Candan kardeşlerin gözaltına alınma nedeni ise kara para aklama suçlamasıydı.

merzifonajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu