Yaşam

Orijinal ‘Çarşamba’ Lisa Loring Öldü

Dünyanın en çok tanınan online dizi ve sinema platformlarından biri olan Netflix’in şüphesiz en popüler yapımlarından biri olan ” Çarşambaİlk kez 1964 yılında yayınlanan Addams Ailesi’nin yan ürünü olarak karşımıza çıkan dizi, son dönemlerin en çok konuşulan yapımlarından biriydi. Orijinal versiyonDikkat çekici bir gelişme yaşandı.

Netflix’te yayınlanan diziye konu olan Çarşamba Addams karakterini yepyeni bir yapımda canlandırmaktadır. Lisa Loring vefat etti ilan edildi. Açıklamada, ünlü oyuncunun felç geçirdiği ve yaşam destek ünitesine bağlandığı, ailesinin aldığı karar doğrultusunda ünitenin durdurulduğu belirtildi. fişten çekilmiş ifade etti. 28 Ocak’ta öldüğü açıklanan Loring, cankurtaran ünitesine sadece 3 gün bağlı kalmıştı.

Sigara ve yüksek tansiyon, Lisa Loring’in kaçınılmaz sonunu getirdi…

*Çarşamba Addams rolünde Lisa Loring.

64 yaşında hayatını kaybeden oyuncunun vefatı hakkında konuşan isim, yakın arkadaşlarından biriydi. Laure Jacobson oldu. Oyuncunun ölümüne neden olan felç sigara ve yüksek tansiyondanLaure Jacobson, Lisa Loring’in çok eğlenceli biri olduğunu söyledi.

1958 yılında hayata gözlerini açan Lisa Loring’in en sevilen yapımlarından biri de şüphesiz Addams Ailesi olmuştur. Ancak ünlü oyuncu The Girl from UNCLE, barnaby jones ve Phyllis Diller Gösterisi. Loring, 1964’te Çarşamba Addams karakterini canlandırdı. 1977’decanlandırdı…

Çarşamba’nın yayınlandığı dönemde TikTok ve Instagram Reels’in bitki örtüsü haline gelen Lisa Loring’in ikonik dansını bir kez daha hatırlayalım:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu