Haber

PAÜ koşu parkurunda sporcuların sağlığı hiçe sayıldı

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) SporTesislerin koşu parkurunda antrenman yapan sporcular, sadece insanların bulunması gereken pistte aracın test sürüşüne izin verildiği için can güvenliklerinin tehlikeye girdiğini savundu.

Antrenman yapmak için PAÜ Spor Tesisleri koşu parkuruna gelen genç sporcular, beklenmedik bir manzarayla karşılaştı. Mühendislik Fakültesi öğrencileri tarafından prototip olarak hazırlanan otomobilin test sürüşünü koşu parkuru üzerinde gören sporcular, kaza yapma riski altında antrenman yapmak zorunda kaldı.

Pistteki test sürüşü, antrenman alanında sporcuların bulunmasına rağmen saatlerce devam etti. Hayatlarını tehlikeye atan prototip aracın 2 saatlik test sürüşünü tamamlayarak koşu parkurundan çıkmasıyla sporcular rahat bir nefes aldı.

PAÜ Sosyal Tesislerinde otururken karşılaştıkları bu görüntüyü cep telefonlarıyla kaydedip sosyal medyada paylaşan vatandaşlar, “Bu tam bir rezalet. Sporcuların can güvenliği tehlikeye girdi. PAÜ Rektörlüğü izin verseydi. Mühendislik Fakültesi öğrencilerine spor pistinde araçla test sürüşü izni, PAÜ koşu parkuru antrenmana kapatılmalıydı.Eğer böyle bir izin verilmediyse bu rezaletin sorumlusu kim?Bir kaza olursa hesabı kimden sorulacak? ” sözleriyle dile getirdi. – DENİZLİ

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu