Yaşam

İngiliz Post-Punk’ın En İyi Temsilcilerinden IDLES’in Türkiye’deki İlk Konseri Zorlu PSM’de!

“Never Fight A Man with A Perm”, “I’m Scum”, “Danny Denelko”, “Damaged Goods” gibi hit şarkılarla post punk’ın simgesi haline gelen IDLES, ilk kez hayranlarıyla buluşuyor Türkiye’de. Görüşmeye geliyor. Lolapalooza, Roskilde, Glastonbury, Osheaga gibi ünlü festivallerdeki performanslarıyla kült haline gelen IDLES, %100 Müzik katkısıyla 27 Kasım 2023’te Strong PSM’de!

2009 yılında Bristol’de kurulan ve son dönemin en başarılı rock gruplarından biri olarak kabul edilen IDLES, ‘gürültülü ve sert’ melodileriyle bu kez İstanbul müzik sahnesine konuk olacak. Kısa sürede post-punk’ın kült isimlerinden biri haline gelen IDLES, Lolapalooza, Roskilde, Glastonbury, Osheaga, NOS Alive ve daha birçok dünyaca ünlü festivalin kadrosunda yer alıyor. Güçlü PSM Turkcell Sahnesi’nde İstanbul’daki hayranlarına %100 Müzik katkılarıyla post punk’ı onurlandıran bir gece yaşatacak.

‘Welcome’ ve ‘Meat’ EP’lerinin ardından 2017 yılında yayınladıkları ‘Brutalism’ albümleriyle rock müzik dünyasında ses getiren grup, ikinci albümleri ‘Joy as an’ ile Mercury Ödülleri’nde ‘En İyi Albüm’ ödülünü kazandı. 2019’da vizyona giren Act of Resistance’ aday gösterildi. IDLES, 2021 yılında çıkardığı son albümleri ‘Crawler’ ile Grammy Ödülleri’nde hem ‘En İyi Rock Performansı’ hem de ‘En İyi Rock Müzik Albümü’ adaylığını kazanarak, “motorik, agresif ama bir o kadar da pozitif” olarak tanımladıkları müziklerini Türkiye’ye kazandırdı. hayranlarına. Şiddetli PSM, %100 Müzik katkısıyla 27 Kasım 2023’te Turkcell Sahnesi’ne konuk olacak.

%100 Music’in sunduğu IDLES biletleri passo.com.tr’de!

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

sarivelilerhaber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu